De rechter muisklik is helaas niet toegestaan.
logo

Project

Magisch VII - Spiegel van je ziel

Project Magisch VII

Hoe vergaat het jou in de komende jaren? In het "Project Magisch VII” ga ik de veranderingen van een aantal mensen uit verschillende leeftijdsgroepen gedurende 7 jaar volgen. Het resultaat is een serie foto’s waar de veranderingen, die een persoon meemaakt door de tijd, zichtbaar worden. Over deze periode van 7 jaar maken de meeste mensen dus vette (gelukkige) en magere (minder gelukkige) tijden mee. De wereld verandert, de kleding, de kapsels, de make-up en ook de accessoires veranderen mee met de mode. Lichamen groeien of krimpen, raken zwanger, worden ouder, krijgen tatoeages en misschien (en onverhoopt) krijgen ze te maken met fysieke klachten of beperkingen.

Portfolio 2019

Video over portfolio 2019

Moeder-dochter serie

Vanaf 2009 ben ik aan de slag met een thema over moeders en dochters. Terugkerend patroon hierbij zijn onderstaande foto's, waarbij moeder en dochter elkaar recht in de ogen aankijken. Doorgeven van leven is iets van moeders en dochters. Waarom gestart? Omdat ik merkte dat mijn dochters hun moeder zo nodig hadden toen zij zelf moeder werden.

Pop-up Dance

Pop-up Dance is een initiatief van Youri Jongenelen en Julia Zuurbier. Zij geven balletvoorstellingen aan huis of op het werk. Prachtig wat zij op 4 bij 4 meter kunnen neerzetten!

Watersplash

In de serie “watersplash” fotografeer ik mensen met een extreem korte flitstijd zodat het lijkt dat het water stil staat, alsof het bevroren is.

Promo Dodo’s alive

Campagne voor Dodo's alive, een Westlandse band. Foto's gemaakt in en om een loods in Krimpen aan den IJssel.

Hockey hunk kalender

Een hockeyteam had sponsors nodig om reis en verblijf voor een toernooi in Barceloma te bekostigen. "Last minute" actie om zoveel mogelijk geld bijeen te halen: een hunk kalender.

Marjolein

Persoonlijke portretten

Persoonlijke portretten, voor jezelf of voor elkaar, voor nu en voorlater. Hoe kom jij op je best uit?

Zakelijke portretten

Zakelijke portretten voor je LinkedIn, blog of het intranet op je werk.

Alyssa

Glamour fotografie

Voor bijzondere foto's, soms met hulp van visagisten en haarstylisten om er eens totaal anders uit te zien.

Bolle buiken

Een mooie herinnering aan je zwangerschap, voor jou en later voor de kleine.

Familieportretten

Maak eens een leuk familieportret! Voor de één is het vastleggen van het hier en nu, maar dan voor later. Voor eenander om eindelijk van het gezeur van vooral moederlief af te zijn. En soms is er een een belangrijke reden om het hier en nu voor altijd te bewaren.

Out of the box collage

Out of the Box

In de serie "Out of the Box", maak ik gebruik van een sextant. Deze vorm is bijzonder geschikt om er een collage van te maken waarin diverse aspecten van een persoon in kunnen worden weergegeven. Maar is ook geschikt voor een apart familieportret.

Esthetisch naakt

Esthetisch naakt is een kunstvorm waarbij de nadruk wordt gelegd op schoonheid en kunst; Door mooie en subtiele verlichting te gebruiken is "bloot"  zijn niet ordinair maar smaakvol en elegant.

Zuid-Amerika 2020

Serie foto's uit Argentinie en Chili in 2020.