De rechter muisklik is helaas niet toegestaan.
logo

Projecten

In de categorie "Projecten", heb ik een aantal voorbeelden opgenomen van langdurige series met een vast thema, zoals "mensenbos", "moeder-dochter" en "Magisch VII". Daarnaast nog wat leuke thema's waaraan ik heb meegewerkt.
Magisch VII - Spiegel van je ziel

Project Magisch VII

Hoe vergaat het jou in de komende jaren? In het "Project Magisch VII” ga ik de veranderingen van een aantal mensen uit verschillende leeftijdsgroepen gedurende 7 jaar volgen. Het resultaat is een serie foto’s waar de veranderingen, die een persoon meemaakt door de tijd, zichtbaar worden. Over deze periode van 7 jaar maken de meeste mensen dus vette (gelukkige) en magere (minder gelukkige) tijden mee. De wereld verandert, de kleding, de kapsels, de make-up en ook de accessoires veranderen mee met de mode. Lichamen groeien of krimpen, raken zwanger, worden ouder, krijgen tatoeages en misschien (en onverhoopt) krijgen ze te maken met fysieke klachten of beperkingen.

Moeder-dochter serie

Vanaf 2009 ben ik aan de slag met een thema over moeders en dochters. Terugkerend patroon hierbij zijn onderstaande foto's, waarbij moeder en dochter elkaar recht in de ogen aankijken. Doorgeven van leven is iets van moeders en dochters. Waarom gestart? Omdat ik merkte dat mijn dochters hun moeder zo nodig hadden toen zij zelf moeder werden.

Pop-up Dance

Pop-up Dance is een initiatief van Youri Jongenelen en Julia Zuurbier. Zij geven balletvoorstellingen aan huis of op het werk. Prachtig wat zij op 4 bij 4 meter kunnen neerzetten!

Watersplash

In de serie “watersplash” fotografeer ik mensen met een extreem korte flitstijd zodat het lijkt dat het water stil staat, alsof het bevroren is.

Promo Dodo’s alive

Campagne voor Dodo's alive, een Westlandse band. Foto's gemaakt in en om een loods in Krimpen aan den IJssel.

Hockey hunk kalender

Een hockeyteam had sponsors nodig om reis en verblijf voor een toernooi in Barceloma te bekostigen. "Last minute" actie om zoveel mogelijk geld bijeen te halen: een hunk kalender.